Reisgidsen voor Turkije

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie in Turkije een echt succes te maken.

Capitool Reisgids Turkije

Capitool Reisgids Turkije

S. Swan

De reisgids van Turkije is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids van Capitool bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische plaatsen.

Te bestellen bij bol voor € 26,99

Rough Guide Turkije

Rough Guide Turkije

Marc S. Dubin en Terry Richardson

Binnen de reiswereld is de Rough Guide een begrip. Dit is een sobere, maar zeer informatieve en praktische gids voor de zelfstandige reiziger.

De gids geeft een korte inleiding over Turkije en behandeld een aantal hoogtepunten voor bezoekers.

Daarnaast vind je veel praktische informatie, oa. over het openbaar vervoer, festivals en allerhande tips.

De gids is ruim voorzien van praktische kaartjes en plattegronden.

Nederlandstalige uitgave

Te bestellen bij bol voor € 24,99

REIZ& Turkije

REIZ& Turkije

Hans E. Latzke

Het landschap en de natuurgebieden van Turkije behoren tot de spectaculairste ter wereld: van de turquoise baaien aan de Egeïsche kust tot de afgeslepen erosiekegels van Cappadocië.

Een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden, maar ook in de achtergronden van een land en zijn bevolking.

Een schat aan informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap; Adressen en prijzen van Hotels en restaurants; Openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden; Winkelen en bus- en treinverbindingen; Met overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas achterin; Originele en persoonlijke tips van de auteur.

Te bestellen bij bol voor € 24,95

Tips Reisgidsen voor Turkije