Vakantie Turkije

Genieten van zon en cultuur

Even genoeg van ons regenachtige klimaat? Dan wacht aan de andere kant van Europa in Turkije een land met zon, strand, én ook nog een rijke cultuur en lekker eten. Wij nemen u graag mee op vakantie naar Turkije.


Heerlijke stranden

Geniet van de prachtige stranden aan de Middellandse Zee in Turkije. Badplaatsen als Marmaris, Alanya en Bodrum zijn geweldige plekken om even bij te komen van het koude en regenachtige klimaat van Nederland.

Eraan toe om even helemaal te ontspannen? Dan is een all-inclusive vakantie Turkije wellicht iets voor jou.


Wereldstad Istanbul

Is strandhangen alleen niet echt jouw ding? Klik dan niet meteen weg want Turkije heeft nog zóveel meer te bieden dan dat! Heb je er al eens aan gedacht om wereldstad Istanboel aan te doen?

Als cultuurliefhebber is dit een plek die absoluut niet vergeten mag worden! Zie hier met eigen ogen de grens tussen de continenten Europa en Azië, welke door de rivier de Bosporus gescheiden wordt. Bezoek oude badhuizen in het midden van de stad, of de beroemde Blauwe Moskee.


Oude ruïnes

ls je het over een andere boeg wil gooien kun je ook de oude ruïnestad Efeze bezoeken. Hier zijn ruïnetempels te vinden die nog stammen uit de Griekse oudheid!

Maak je op voor een vakantie Turkije, en geniet van dit fantastische, veelzijdige land!

Tips Vakantie Turkije